Inhale daydawn, exhale sunrise!

Pe-o ramura se impleteau neastamparate, iar mireasma ce rasarea incet se împrăștiase peste tot, încât învălui întreaga viață a omului și a tuturor viețuitoarelor de pe acest pământ.
Reci, cu tonuri calde și miros împrospătat se ridicau tot mai sus în gingășa lor splendoare pana se imprastiara, dând voie globului măreț și luminos sa pătrundă din nou în natura umeda și răcoroasă. Da, zorile de ziua.. purpurii, în stiluri de dans cosmic apar în fiecare dimineață binecuvantandu-ne zilele cu lumina și valurile spectaculoase pe somnorosul cer.

Un privilegiu dăruit noua pentru a ne bucura din plin de viata.
Am ales sa scriu despre zorile de ziua, deoarece într-o zi am aflat de la prietena mea semnificația numelui meu. Atunci mi-am dat seama de ce eu ma trezeam de multe ori dis de dimineață și fotografiam cerul plina de entuziasm. Ma trezeam uneori pe la 5 dimineața sa prind infuziile de culori ce străbăteau pana în camera mea. Ma atrăgea ca un magnet aceasta lumina, culorile ma atrăgeau, iar trezitul la acea ora devenea o placere!

Plăcerea mea este sa capturez fiecare strop de frumusețe al zorilor de zi ce îmi alina sufletul, îmi îmbată și îmi încălzește inima de fericire de fiecare data când privesc asemenea minune si sa o impartasesc si celorlate fiinte de pe acest pamant!

INHALE DAYDAWN, EXHALE SUNRISE!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s